El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023, Jaume Collboni, veu clara una victòria socialista a Barcelona i també al conjunt de Catalunya per primera vegada després de 12 anys. Collboni ho ha afirmat aquest dissabte al matí a la conferència municipal del partit que s’ha celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. “Venim amb moral de victòria convençuts que tenim a tocar la victòria electoral“, ha afirmat Collboni.

Acords com el del Govern espanyol amb ERC i EH Bildu per desbloquejar la llei d’habitatge, segons Collboni, farà que la ciutadania opti pels candidats socialistes als comicis del maig. “La gent sap apreciar aquesta política útil i concreta lluny del soroll, lluny de de les demagògies i dels populismes; sinó aquesta política que està justament centrada en resoldre el dia a dia de la ciutadania“, ha assegurat Collboni.

Reitera una idoneïtat de la llei d’habitatge

Jaume Collboni també ha tornat a defensar aquest dissabte que l’acord sobre la llei de l’habitatge permetrà pal·liar “la pujada de preus embogida que hi ha hagut a ciutats com Barcelona durant mesos” a més de donar “garantia jurídica” als petits propietaris. El següent objectiu, ha dit, ha de ser generar la màxima oferta d’habitatge possible amb 25.000 nous pisos de lloguer assequible en els propers anys.