(ACN) L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa la campanya municipal de casals d’estiu 2023 a Barcelona destinada a infants i adolescents d’1 a 17 anys amb el nom “T’estiu molt”. Enguany, el consistori ofereix 335.344 places per triar entre un miler d’activitats de lleure, esportives, educatives, temàtiques i culturals. El període d’inscripcions s’ha obert aquest dissabte i s’estendrà fins que s’exhaureixin les places. De fet, la pàgina web no ha estat en funcionament durant les primeres hores per un problema tècnic.

La data d’inici de les activitats serà el 26 de juny i algunes s’allargaran fins al 5 de setembre. L’Ajuntament invertirà quatre milions d’euros per cobrir tota la demanda de beques a famílies en situació de vulnerabilitat social. Concretament, es becarà un màxim d’una activitat per infant amb el barem que correspongui i en podran gaudir tots els infants del nucli de convivència que ho sol·licitin i estiguin empadronats a Barcelona.

Les beques seran per a un màxim de 14 dies en el cas dels bressols d’estiu i les activitats que es duen a terme fora de Barcelona, com les colònies, rutes i campaments; i d’un màxim de 10 dies per a la resta d’activitats. El període per sol·licitar els ajuts econòmics s’iniciarà el dilluns 17 d’abril i s’allargarà fins al 15 de maig.