Janet Sanz superilla Eixample

(EFE) La tinenta d’Urbanisme de l’Ajuntament i número tres a la llista de Barcelona en Comú a les eleccions municipals 2023, Janet Sanz, ha advertit aquest diumenge que amb una sociovergència —un pacte PSC i Junts— “hi ha el risc de tornar al model de fum i asfalt”. Sanz ha afirmat que li “sorprèn” que “el PSC del tàndem Jaume Collboni i Maria Eugènia Gay ara digui que vol pactar amb Xavier Trias i desfer totes les polítiques que hem construït junts“.

La segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona ha reivindicat “les polítiques de pacificació de l’espai públic” que ha dut a terme el govern municipal al districte de Sants-Montjuïc, i ha volgut llançar un missatge dirigit als partits d’esquerra “que han donat suport fins i tot als projectes que hem liderat per fer aquests canvis que han millorat la ciutat”.

La candidata ha defensat, en contraposició, “els governs plurals basats en l’acord i el pacte, com els que funcionen a altres ciutats del món” per “canviar el model històric dels anys 70” perquè “no podem seguir ancorats en el passat, els reptes són diferents i cal innovar”. Sanz ha demanat “mirar cap al futur i imaginar-nos una millor Barcelona per als que estem i per als que vindran” ja que “hem de construir esperança i possibilitat”.