RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Qualsevol element de la negociació té la seva dificultat i la seva rellevança, però és veritat hem anat tancant acords, hem tancat l'acord sobre el codi ètic, sobre configuració de candidatura, d'altres aspectes del que ha de ser aquesta confluència i ara estem en el tancament dels últims elements d'aquesta negociació."

El president del Grup Municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà ha reconegut que les converses s’han allargat més del previst, però diu que l’anunci del pacte sobre la composició de la candidatura en què confluiran la coalició ecosocialista, Guanyem, Podem i Procés Constituent és imminent. El gruix de l’acord ja s’ha forjat i només en queden petits serrells que es tancaran els propers dies.

Gomà també reconeix que tancar un acord no és fàcil perquè “qualsevol element de la negociació té la seva dificultat i la seva rellevança”. De totes maneres recorda que hi ha molts punts de trobada com el codi ètic i que ara només queda acabar de parlar “sobre la configuració de candidatura i dels últims elements de la negociació”.