JAUME COLLBONI, president de la Federació de Barcelona del PSC "Aquest govern s'ha deixat molts diners en les avingudes del centre de la ciutat, i ha rebaixat molt, massa, el manteniment i tenim zones i carrers de la ciutat que són insegurs." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Protegir els motoristes significa més conscienciació del motoristes i també dels conductors de cotxes i exigència a l'Ajuntament per una millor senyalització i pavimentació i enllumenat". JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC+Dcat+Rcat "Ha d'haver-hi una política específica per a l'ús de la motocicleta a la ciutat de Barcelona i, de fet, fa molt temps que hauria d'existir".

El president de la Federació de Barcelona del PSC, Jaume Collboni, considera que en la sinistralitat viària de la ciutat “Trias va tard i malament”. El líder socialista fixa com a objectiu “una visió de zero accidents i zero morts”. Collboni ha retret també al govern municipal manca de manteniment dels carrers. “S’ha rebaixat molt el manteniment i tenim carrers insegurs”, ha assegurat.

Des del PP, Alberto Fernández Díaz ha reclamat a l’alcalde “passar de les declaracions d’intencions a les accions, amb un pla de seguretat de motos”. Pel dirigent popular, cal conscienciar els motoristes però també la resta de conductors, i també que l’Ajuntament millori la pavimentació i la il·luminació.

El president del Grup Municipal d’ERC+Dcat+Rcat, Jordi Portabella, ha retret al govern la manca d’una “política específica” per a motos que “fa molt temps que hauria d’existir”. El líder republicà ha insistit en la conscienciació dels conductors de vehicles en relació amb la moto.