XAVIER MULLERAS, regidor del PP "Sincerament, vostès creuen que els barcelonins són ximples? Vostès creuen que se'ls pot pendre el pèl d'aquesta manera? Aquestes obres ja estaven fetes." JOAQUIM MESTRE, regidor d'ICV-EUiA "Aquests acords només s'expliquen perquè el president de la Generalitat de Catalunya es diu Artur Mas i resulta que, a més a més, és el màxim responsable de CiU." JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "I aquest tancament denota no només una subordinació sinó simplement que un deixa de fer de govern. Quan deixa de defensar els interessos legítims dels barcelonins, el que deixa de fer és de govern." JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC+Dcat+Rcat "És un mal acord que no respon als interessos de la ciutat sinó als interessos partidistes. I això és evident i clama al cel." SÒNIA RECASENS, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació "Aquest govern ha estat en tot moment protegint els interessos municipals. Ha estat en tot moment donant compliment amb pulcritud als extrems del conveni i, per tant, jo els nego la major, senyors de l'oposició."

En una Comissió d’Economia extraordinària, el PSC i Unitat per Barcelona (ERC+Dcat+Rcat) han donat suport a la proposició conjunta presentada pel PP i ICV-EUiA per deixar sense efecte el tancament del conveni. Malgrat quedar-se sol, el govern (CiU) sosté que l’acord no s’altera perquè la votació d’una proposició d’impuls polític no té vinculació jurídica.

L’oposició ha qualificat el conveni de frau i estafa i ha acusat el govern municipal de subordinació amb la Generalitat, de perdonar-li deute i de no defensar els interessos de ciutat. L’executiu manté, però, que el conveni ha permès acabar obres que ja estaven en marxa o bé que haurien quedat aturades per la situació financera del govern català.