ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "L'alcalde Trias dóna un cop en la direcció equivocada. Barcelona no precisa ni sumar-se a derives independentistes, del govern d'Artur Mas, ni de fer aquestes apostes pel dret a decdir. L'Ajuntament ha d'exigir al govern de la Generalitat que aposti per la nostra ciutat, que pagui el deute amb Barcelona i que promogui les inversions i els serveis als quals està obligada la Generalitat amb la ciutat de Barcelona."

Alberto Fernández Díaz ha demanat a l’alcalde que deixi de banda l’aposta pel dret a decidir i que no se sotmeti als interessos d’Artur Mas. El líder popular reclama a Trias que exigeixi al president de la Generalitat el compliment dels deutes i les inversions que té pendents amb la ciutat.

El president del Grup Municipal del PP ha retret a Xavier Trias que participés en la cimera pel dret a decidir que es va celebrar aquest dilluns al Palau de la Generalitat. Fernández Díaz considera que “la Barcelona real és absolutament antagònica a l’aposta pel sobiranisme i el dret a decidir”.