La presidenta del Grup Municipal de Cs, Carina Mejías, ha assegurat que Facebook tindrà “molta feina” a Barcelona per “esbrinar i denunciar les mentides del procés” que viu Catalunya. Mejías ha celebrat que la multinacional nord-americana s’instal·li a la Torre Glòries per dedicar-se a detectar “fake news” o notícies falses a la xarxa, i ha assegurat que l’elecció de Barcelona “és molt oportuna i curiosa”. En aquest sentit, ha animat Facebook a “desentrellar un procés construït sobre una pila de mentides”.

Carina Mejías ha destacat també que amb l’arribada a Barcelona Facebook doni ús a la Torre Glòries que tenia “un futur incert” després de la pèrdua de l’Agència Europea de Medicaments. També ha destacat que la tria sigui al 22@, “un focus tecnològic” de la ciutat.

Colau aplaudeix que Facebook triï Barcelona

L’alcaldessa, Ada Colau, ha afirmat que la delegació que Facebook obrirà a la Torre Glòries “consolida Barcelona com a ciutat innovadora i atractora d’inversions en sectors estratègics”. Colau ha dit que aquesta “bona notícia” se suma a altres dades com ara que Barcelona s’hagi consolidat com a ciutat de congressos, que sigui líder en inversió social i també en transparència. Per l’alcaldessa, tot plegat és “la clau per a una ciutat d’èxit”.