El regidor del PDeCAT Jordi Martí ha reclamat al govern municipal que doni alternatives als motoristes per aparcar els seus vehicles. Després d’un període de tolerància, des del mes de març la Guàrdia Urbana ja multa les motos mal aparcades a les voreres. Martí ha denunciat que a Sarrià – Sant Gervasi i a l’Eixample és on hi ha més dèficit d’aparcament i que l’executiu d’Ada Colau no ha garantit que hi hagi places suficients per a motos.

Jordi Martí ha dit que comparteix les sancions de la Guàrdia Urbana a les motos que no aparquin correctament, però ha criticat que el govern municipal no hagi previst alternatives per a l’estacionament d’aquests vehicles. “El que no pot fer un govern és posar dificultats, més de les que ja existeixen, als propietaris dels vehicles”, ha dit Martí, que ha denunciat “la batalla del govern contra el vehicle privat” després d’haver suprimit places d’aparcament per a cotxes per posar carrils bici.

El també president del districte de Sarrià – Sant Gervasi ha posat d’exemple un solar a la plaça de Sarrià en què aparquen motos de forma provisional. En aquest espai s’hi ha de construir una nova biblioteca, i Martí ha alertat que desapareixeran 100 places d’aparcament “sense que hi hagi alternatives”. Per això reclama un pla de contingència. El regidor ha dit que no es conformen amb derivar els motoristes a l’aparcament de B:SM que hi ha a la plaça.