Eulàlia Reguant, fins ara diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, ha renunciat a la seva acta. Ho ha fet per assumir a ple rendiment el càrrec de regidora de la CUP Capgirem Barcelona al consistori barceloní, del qual va prendre possessió el 21 de juliol després que Josep Garganté deixés de ser regidor.

Ho ha fet públic a través d’un tuit a les xarxes, en què ha agraït els seu companys de CUP nacional la feina feta. I ha explicat que ara centrarà els seus esforços a la  CUP Capgirem Barcelona i el municipalisme compromès.

Quan Eulàlia Reguant va prendre possessió del càrrec ja va anunciar  que fins passat l’1 d’octubre compaginaria els dos càrrecs, un fet que el codi ètic de la CUP no permet però, tenint en compte el moment excepcional, es va decidir autoritzar-ho.

Durant aquests mesos, Eulàlia Reguant ha mantingut un perfil baix dins de l’Ajuntament perquè havia de compaginar els dos càrrecs. En el consistori barceloní, durant aquest temps, només ha assistit a la Comissió d’Economia i Hisenda i el Ple del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Després de deixar el càrrec com a diputada ara se centrarà en la feina de regidora al consistori barceloní.