Si en el mapa de seccions censals posterior al 28-A ERC va pintar 617 seccions censals, després de les eleccions generals del 10 de novembre els republicans segueixen sent els qui en guanyen més (576 seccions en total) però en perden 41. Aquestes dades deixen un plànol de Barcelona tenyit de groc a la major part de la zona central, els barris de muntanya de Sarrià – Sant Gervasi, Sant Andreu i l’est del litoral barceloní.

En canvi, el PSC ha passat de tenyir de vermell 365 seccions censals en el mapa del 28 d’abril a tenyir-ne 326. Vist amb perspectiva el plànol de Barcelona, les seccions censals dominades pels socialistes se centren a l’Eix Besòs, Ciutat Vella, el sud de Sants-Montjuïc i alguns barris de muntanya d’Horta-Guinardó.

En Comú Podem (que havia retrocedit de les 779 seccions en què va es va imposar el 2016 a les 21 en què va ser la força més votada l’abril del 2019) ara ha remuntat fins a les 40 seccions. Es concentren al Gòtic i al Poble-sec, i n’hi ha algunes de disgregades a Sant Martí, Horta-Guinardó, Gràcia i Sant Andreu.

Per la seva banda, JxC trepitja amb força en un eix vertical de la ciutat que segueix el passeig de Gràcia, la via Augusta, Balmes, Teodora Lamadrid i Jesús i Maria fins a arribar a la ronda de Dalt. Allà la taca de JxC s’estén cap a l’oest de la ciutat, a Sarrià. En total, en aquestes eleccions generals JxC ha guanyat en 70 seccions censals, 56 més que el 28-A (quan en va guanyar 20).

L’últim partit a ser la força més votada en algunes seccions censals és el PP. En aquest cas, els populars s’imposen en la majoria de seccions que hi ha compreses entre Balmes, la ronda de Dalt, la Diagonal i el límit oest de Barcelona (és a dir, als districtes de Sarrià – Sant Gervasi i les Corts). A banda d’això, el plànol dibuixa dos reductes populars en altres barris: a la secció 133 (a la Nova Esquerra de l’Eixample) i la secció 108 (a Sant Martí de Provençals).

Es dona la circumstància que en aquesta última secció (delimitada pels carrers d’Andrade, de Bac de Roda, del Concili de Trento i Fluvià) hi viuen famílies dels agents de la Policia Nacional que treballen a la comissaria de la rambla de Guipúscoa, segons els veïns de l’entorn. En total, el PP ha guanyat en 48 seccions censals, mentre que el 28-A va guanyar només en una (la de Sant Martí de Provençals). Aquest augment va molt lligat al descens de Ciutadans, que ha perdut les 44 seccions que tenia el 28-A. I precisament, és en moltes d’aquestes on els populars han guanyat.

Ni la CUP ni Vox han estat el partit amb més vots en cap secció censal. I en vuit seccions, hi ha hagut empat entre les dues primeres forces.