L’alcaldessa, Ada Colau, ha valorat els resultats d’En Comú Podem a les eleccions generals del 10 de novembre i ha afirmat que “els progressistes i demòcrates no podem estar contents”. Colau ha assenyalat que després de la moció de censura a l’expresident Mariano Rajoy es va articular una majoria progressista que va generar “una etapa d’il·lusió i diàleg” però que després d’això “les forces d’esquerra no hem estat a l’altura”.

“Cal dir-ho alt i clar”, ha sentenciat l’alcaldessa, que ha criticat que Pedro Sánchez convoqués eleccions el 10 de novembre “per càlcul electoralista de partit”. Colau ha considerat nefast que Vox hagi ampliat la representació al Congrés i ha dit que no poden estar contents encara que En Comú Podem hagi mantingut els resultats a Catalunya. Per tot plegat, ha insistit en “grans acords amplis i transversals de forces progressistes” per “frenar l’extrema dreta”.

En un tuit posterior, Ada Colau ha dit a Pedro Sánchez que “les teves eleccions han fracassat” i ha advertit que si les esquerres no fan un front ampli “ens n’anirem tots a la merda”.


[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Resultats eleccions generals 10-N – DIRECTE
Resultats 10-N a Barcelona | DIRECTE
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]