Carme Forcadell ha intervingut per carta en un acte de campanya d’Esquerra Republicana (ERC) a Tarragona en què ha avisat que la “repressió ha vingut per quedar-se”. L’expresidenta del Parlament de Catalunya ha encoratjat els independentistes a continuar treballant per guanyar les eleccions del 10-N i “plantar cara” a la dreta feixista.

Al text, enviat des de la presó de Mas d’Enric, Forcadell ha assegurat que la sentència del procés estava decidida i pensada per humiliar i escarmentar els líders independentistes presos: “Contra la repressió i contra la sentència: persistència, persistència i persistència”, ha animat.

També ha parlat de tres dels joves empresonats durant les protestes en rebuig a la sentència de l’1-O i ha dit que estan a la presó perquè “en nom de la unitat d’Espanya tot s’hi val”. Per Forcadell, l’objectiu de l’Estat és fer por al jovent perquè deixi de mobilitzar-se.

Aragonès apel·la al vot útil contra el feixisme

El coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, també ha intervingut en l’acte i ha apel·lat al vot útil contra el feixisme. Per Aragonès, els republicans són els més útils després que, al seu parer, el PSOE hagi assumit el discurs de les tres dretes d’anar contra Catalunya. El coordinador nacional d’ERC ha criticat que el debat de dilluns va ser una “competició” entre el PSOE, el PP, Cs i Vox per veure “qui picava més fort amb la porra contra Catalunya.”

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]