Ciutadans ha fet un acte de campanya per a aquestes eleccions del 10-N davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria, on el president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, ha assegurat que el Parlament de Catalunya està en mode “insurreccional”. Ho ha atribuït al fet que la mesa de la cambra catalana hagi decidit rebutjar les peticions de reconsideració que van demanar Cs, PSC i PPC sobre una moció de la CUP en resposta a la sentència del procés.

En el text, els cupaires volen debatre a l’hemicicle sobre apostar per exercir l’autodeterminació, reclamar una amnistia i demanar la destitució del conseller de l’Interior, Miquel Buch. Per a Carrizosa, decisions com la de la mesa parlamentària de tirar endavant aquesta moció són exemple que des del Parlament es dicten “les consignes” que després, segons el portaveu de Cs, s’executen al carrer, en al·lusió a les protestes en rebuig al rei Felip VI. Carrizosa ha titllat els manifestants de dilluns a l’avinguda Diagonal de “totalitaris” i els ha acusat de fer “vexacions” i “vilipendiar” el monarca.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]