JORDI MARTÍ, president del grup municipal del PSC "Dóna la sensació, com ara esmentava, que la prioritat de les inversions amb aquest pacte amb el partit popular doncs se'n va a la zona que és menys proritària: passeig de Gràcia, rambla de Catalunya, Diagonal, via Augusta... obres que segurament a llarg termini poden ser necessàries però que sens dubte avui estarien al final de la llista de prioritats d'un govern d'esquerres a la ciutat."

Martí s’ha referit a les inversions que fa l’Ajuntament durant la visita que ha fet una comitiva del PSC -encapçalada pel primer secretari del partit, Pere Navarro- a la Marina del Prat Vermell. Allà, els polítics s’han reunit amb entitats del barri per conèixer les problemàtiques d’aquesta zona de la ciutat.

Precisament en aquest barri, Martí ha lamentat que CiU i PP han pactat uns pressupostos que beneficien zones de la ciutat on viuen famílies benestants i on hi ha comerços de luxe i que en un govern d’esquerres estarien “al final de la llista de prioritats”.