Fernández Díaz segueix esmicolant el contingut del segon acord entre CiU i PP per desbloquejar les inversions municipals previstes per a aquest any, en què l’Ajuntament segueix funcionant amb el pressupost ordinari prorrogat. Dins dels 93 milions anunciats fa dues setmanes, hi ha diverses accions destinades a accelerar el creixement empresarial, com la finalització del projecte del Parc d’Enginyers, 0n ja hi ha instal·lades 180 empreses, amb 668 llocs de treball en total.

L’Ajuntament també es gastarà 630.000 euros a atreure inversors estrangers a la ciutat i en eines de suport als joves per buscar feina dins del mercat laboral local.

D’altra banda, segons Fernández Díaz, s’invertiran 320.000 euros per fer realitat la creació d’un viver d’empreses a l’antic Canòdrom Meridiana. I 100.000 € per a la posada en marxa d’un nou clúster nàutic, que reforci la coordinació entre empreses i projectes d’aquest sector.

Tanmateix, el gruix més important del conjunt d’inversions dins de l’àrea de promoció econòmica va destinada al desenvolupament i millora d’eines informàtiques que, segons l’exemple triat per Fernández Díaz, serviran per agilitzar els tràmits de concessió de llicències d’activitats econòmiques. Dins d’aquest capítol, es destaca també la inversió de 590.000 euros en centres de formació de tecnologies avançades a les Corts i a Ciutat Meridiana.