ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ alcaldable del PP "La millor Barceona que jo vull s'ha de construir entre tots, amb un compromís nítidament barceloní, posant l'accent amb allò que ens ha d'unir que és crear feina, enfortir l'atenció a les persones que més ho necessiten, mà ferma en polítiques de seguretat i immigració, i millorar els barris."

Alberto Fernández Díaz aposta construir “junts la millor Barcelona”. De fet aquest és l’eslògan escollit per a la precampanya. Segons l’alcaldable popular “sobren sigles de partit i falten esforços de ciutat per construir una Barcelona millor”. Uns esforços que segons Fernández Díaz s’han de centrar en el “treball conjunt de les administracions”, i en la proximitat, el diàleg i les propostes concretes des de l’Ajuntament.

Segons ha explicat aquest matí a la seu nacional del PP en l’acte de presentació de l’eslògan de precampanya, les prioritats del partit seran la creació de llocs de treball, millorar l’atenció a les persones, invertir en els barris i la mà ferma en les polítiques de seguretat i immigració. Un seguit de mesures que, per Fernández Díaz, segueixen la mateixa línia del que ha defensat en els darrers anys a l’Ajuntament.