ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ president el Grup Municipal del PP "No enderroca Can Vies i no ho fa no tant sols perquè va cedir al xantatge dels violents sinó també perquè amb el no enderroc de Can Vies està provocant doncs la inaccessibilitat a l'estació del metro de Mercat Nou i també de l'accessibilitat de tothom al nou calaix".

El Grup Municipal del PP ha demanat en diverses ocasions l’enderrocament de Can Vies per “no cedir al xantatge” que, segons els populars, fan a l’Ajuntament els membres de la casa okupada.

Alberto Fernández Díaz ha tornat a reclamar que es tiri a terra l’edifici perquè es puguin acabar els obres del calaix de Sants. Argumenta que si no s’enderroca no es pot construir un nou accés a la rambla que s’està construint sobre les vies, ni tampoc no permet que els veïns puguin accedir més còmodament a la parada de metro de Mercat Nou.

La reurbanització del carrer d’Antoni de Campmany, on hi ha Can Vies, és la tercera i última fase de la remodelació del calaix de Sants. Una fase d’obres que l’Ajuntament es va comprometre a pactar amb els veïns a través d’un procés participatiu.