ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Nosaltres el que volem és que això no es converteixi en un deute afegit al que ja manté la Generalitat de Catalunya. Ara al deutòmetre haurem d'afegir-hi 1,8 milions d'euros, impost turístic."

El PP demanarà al govern que el proper mes de juliol presenti un informe sobre la possibilitat de crear una àrea turística especial, on es podrien flexibilitzar els horaris comercials. El document s’hauria de debatre a la Comissió d’Economia del mes juliol.

Entre les propostes que ha fet el president del grup municipal del PP hi ha la d’obrir els comerços que hi ha des del front marítim fins a la Sagrada Família, passant pel Passeig de Gràcia i la Diagonal. Segons Alberto Fernández Díaz, els comerços deixen d’ingressar uns 100 milions d’euros per culpa de no poder obrir en diumenge.

Fernández Díaz ha aprofitat també per per reclamar 1.8 milions d’euros que la Generalitat deu a l’Ajuntament en concepte de la taxa turística. Uns diners que segons el líder del PP,  el govern català ja hauria d’haver pagat ja la setmana passada.