JOAQUIM FORN, tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat "Hem fet coses però vaja, accepto el que diuen i no ho poso en dubte. El millor que es pot fer és posar-me a la seva disposició per veure de quina manera podem resoldre aquesta situació." AINHOA FRANCO, presidenta AV Trinitat Nova "Lo que queremos es el tema de seguridad, y que miren como estan las viviendas, que tiren las viviendas, que hagan lo que sea para que los vecinos se sientan con seguridad. Y que agilicen las obras."

El text, aprovat amb el suport de tots els partits, demana un increment de la presència d’agents dels cossos de seguretat, tant de dia com de nit, per frenar robatoris i informar de “la greu proliferació de rates i insectes que poden esdevenir un problema de salubritat”. La proposició també exigeix el compliment de les recomanacions dels cossos de seguretat sobre l’enderroc tan aviat com sigui possible dels blocs buits i sobre les actuacions necessàries en matèria d’espai públic.

Els grups de l’oposició han reclamat al govern un calendari efectiu i l’aplicació de mesures per garantir la seguretat, el manteniment dels edificis i la neteja. Veïns de la Trinitat Nova han assistit a la comissió i han escoltat el compromís del primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, de reunir-se amb ells properament. “El millor que es pot fer és posar-me a la seva disposició per veure de quina manera podem resoldre aquesta situació”, ha reconegut Forn.