El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generals del 28-A, Jaume Asens, ha proposat aquest divendres a la tarda la derogació de la Llei de Seguretat Ciutadana o llei mordassa perquè, segons ha denunciat, és una “puntada de peu a la boca de la democràcia”. En una atenció als mitjans abans de l’acte Guanyem Democràcia al Teatreneu de Gràcia, Asens ha denunciat que la llei és “una amenaça” a les reivindicacions i les mobilitzacions populars i l’ha qualificat de “degradació democràtica”.

D’altra banda, Asens ha respost la crida a la desobediència del líder de Front Republicà, Albano Dante Fachin, que la desobediència on s’exerceix és al carrer “més que als parlaments”, en referència al seu paper al Congrés. Tot i això, posteriorment durant l’acte ha reivindicat la importància de les institucions i ha matisat que “el carrer no ho és tot”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]