El candidat del Front Republicà a les eleccions generals del 28-A, Albano Dante Fachín, ha demanat aquest dijous a Esquerra Republicana i Junts per Catalunya “que no tinguin por” de tornar a desobeir l’Estat, tal com va passar l’1 i el 27 d’octubre del 2017. La coalició, que agrupa Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya, ha celebrat aquest dijous l’acte central de campanya al Centre Cívic Can Felipa de Barcelona. Davant d’una sala plena a vessar, Fachín ha posat la coalició “a disposició de qui calgui” per “desobeir” i repetir accions com la de l’1 d’octubre, amb l’objectiu de desplegar la independència.

“O reconstruïm la unitat del carrer per desafiar l’Estat o haurem perdut”, ha insistit, i ha destacat que a Catalunya hi ha “prou valentia” per fer “totes les vegades que faci falta un 1 d’octubre”. Per això, Fachín s’ha referit a les altres forces que donen suport al dret a decidir i ha criticat que “ningú no està dient que l’únic camí per exercir l’autodeterminació és el que vam fer l’1-O i el 3-O”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]