El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generals, Jaume Asens, ha avisat que un govern del PSOE amb Ciutadans tornarà els treballadors “a l’edat mitjana” amb feines “esclavitzadores“. En un acte de campanya a Lloret de Mar, ha assegurat que si els socialistes han d’escollir “entre la defensa dels drets laborals i un pacte de govern amb Ciutadans” escolliran la formació d’Albert Rivera. “Ho tenim claríssim. Si nosaltres no els marquem el rumb, miren a la dreta“, ha advertit.

“Entre grans empreses i els veïns que s’enfronten als seus abusos, triaran les empreses; i entre els grans propietaris dels hotels o les dones que els netegen, es quedaran amb els propietaris“, ha afegit Asens.

Per la seva banda, el candidat dels comuns per Girona, Joan Luengo, ha lamentat que el sector turístic a Lloret de Mar és “l’esclavitud del segle XXI” i ha reivindicat la seva candidatura com l’única que defensa “els problemes reals” del territori. “JxC, ERC i el PSC no tenen propostes per al territori, per ells les eleccions van d’un altre tema“, ha retret.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]