El candidat d’En Comú Podem (ECP), Jaume Asens ha instat aquest dijous JxC, ERC i el PSC “a tornar a la pantalla del 80% i de referèndum“. Ho ha dit en una compareixença als mitjans, en la campanya per a les eleccions generals del 2019, en què s’ha referit a les declaracions del candidat de JxC, Jordi Sànchez, en la roda de premsa de l’Agència EFE, que ha explicat que el PSC acabaria defensant un referèndum acordat.

Així, Asens ha assegurat que cal que tots els partits que representen el catalanisme es posin al costat del 80 % de la societat perquè es pugui “avançar com a país”.

Traspàs de Rodalies

Des de l’estació de tren de Maçanet-Massanes, a la Selva, el candidat dels comuns ha reclamat, també, la transferència de les competències de Rodalies a la Generalitat per, ha dit, “no oblidar” el transport públic i posar sobre la taula les necessitats reals de la població.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]