L’anunci de Jaume Collboni sobre la reactivació dels tràmits per poder tirar endavant els pressupostos ha estat rebut amb escepticisme pel grup de BComú. La portaveu dels comuns, Janet Sanz, creu que el que necessita Barcelona és “tenir un acord de govern fort i sòlid per poder desenvolupar els pressupostos. Tot va de la mà, va tot junt”. Sanz no ha avançat quin serà el sentit del vot del seu grup, en espera que el PSC faci algun moviment. “No ens anticipem, hem de veure que ens presenten les properes hores”.

“Una fórmula fracassada”

Sanz també ha assegurat que la proposta de Collboni “és una fórmula fracassada, que ja va fracassar a l’octubre”. Per això, demana saber “quines són les diferències que planteja, perquè això no tingui el mateix recorregut que a l’octubre”.

La portaveu dels comuns insisteix que el seu grup “ha governat amb els socialistes i que ha aprovat pressupostos en moments molt complicats”. Per tot plegat insisteix que “l’important és garantir un pacte de govern i el pressupost”.

Converses per formar un govern de coalició

L’anunci de l’alcalde s’ha produït enmig de les converses per formar un govern de coalició. L’alcalde manté el compromís que va adquirir el novembre passat segons el qual hi haurà un govern ampliat i pressupostos abans de la primavera“.