Ja estan en marxa les obres de la futura superilla del Camp de l’Arpa. És un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius de Sant Martí i està previst que s’actuï en cinc punts per guanyar espai per als vianants. El més destacat del pla és la creació de dos nous punts de plataforma única: la cruïlla del carrer de Freser amb el d’Eterna Memòria i el carrer de Degà Bahí.

A més, també es farà una actuació tàctica al passatge d’Andreví, on es traurà un carril d’aparcaments i es pintarà la calçada per donar-hi prioritat als vianants. El projecte preveu, a més, la instal·lació de dues taules de ping-pong a les places de Can Robacols i de Carme Monturiol.

L’objectiu, crear espais d’estada nous

En total per a les obres hi ha un pressupost de prop de 400.000 euros i està previst que acabin a l’estiu. Màrius Comorera, membre de l’AFA Dovella i un dels impulsors de la iniciativa, assegura que la proposta busca crear espais d’estada nous en un barri molt dens i amb pocs parcs i jardins.

La superilla del Camp de l’Arpa va obtenir fins 2.205 vots als pressupostos participatius i servirà per completar la gran pacificació que hi ha ara mateix al barri: la dels carrers de l’Eterna Memòria i el de la Muntanya.