jaume collboni mobile wordl congress 2022

“L’edició d’enguany es farà, serà un èxit i anirà bé”. Així de contundent ha refermat el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, el compromís de l’Ajuntament de Barcelona amb el Mobile World Congress (MWC) 2022. És més, Collboni ha evitat plantejar que el congrés de telefonia mòbil s’ajorni per la sisena onada de la pandèmia –tal com sí que ja ha passat amb el congrés de l’audiovisual ISE–, tot i la insistència de la premsa per saber si GSMA i Fira de Barcelona tenen previst un pla B.

“Anem endavant”, ha insistit el primer tinent d’alcalde. Ho ha dit després d’haver participat en la reunió de coordinació institucional amb tots els organismes involucrats en la celebració del MWC, a qui ha traslladat un missatge de confiança perquè “Barcelona, la Fira i la GSMA estan preparades” perquè es faci l’edició d’enguany. Tal com va dir aquest dilluns, Collboni creu que aquesta serà l’edició “de la represa econòmica” i considera que les 10.000 reserves hoteleres coincidint amb el congrés (l’any 2021 en van ser 1.000) ho avalen.

Pel que fa a l’anunci de Sony Corporation, que va dir que no participaria en el Mobile, Collboni hi ha restat importància perquè la companyia ja no tenia previst ser-hi present, i ha recordat que altres empreses grans sí que hi participaran de forma presencial. Segons GSMA (l’organitzadora del congrés), hi ha 1.500 expositors i 400 ponents confirmats, provinents de 150 països.