fira ise barcelona 2022

La fira del sector audiovisual Integrated Systems Europe (ISE), un dels salons més grans del 2022 a Barcelona, es posposa fins al maig per l’explosió de casos de l’òmicron. Així ho ha anunciat en un comunicat el director executiu de l’esdeveniment, Mike Blackman. Estava previst que la fira se celebrés entre l’1 i el 4 de febrer a Fira de Barcelona i ara, si l’evolució de la pandèmia és favorable, es farà del 10 al 13 de maig.

“Si bé estem ansiosos per reunir-nos amb tots a l’ISE 2022, després d’escoltar els nostres expositors, propietaris i parts interessades, hem acordat que el millor que podem fer és posposar l’edició de la fira durant tres mesos”, apunta la direcció en el comunicat emès aquest dimarts. L’ISE, que solia dur-se a terme a Amsterdam (els Països Baixos), va aterrar per primer cop a Barcelona el 2021. Va ser el primer presencial en pandèmia, però en un format adaptat a la covid. Enguany, els organitzadors volien fer la fira amb la màxima normalitat possible.

Segons Blackman, en tres mesos hi haurà “temps” per “recuperar la confiança en els viatges internacionals i les reunions” presencials.

El Mobile manté els plans: el saló, el 28 de febrer

L’anunci de l’ajornament de l’ISE arriba el dia després que el Mobile World Congress (MWC) assegurés que el saló de telefonia mòbil es farà tal com estava planejat, totalment presencial i entre el 28 de febrer i el 3 de març, sempre que les autoritats espanyoles no exigeixin canvis en el format i l’organització.