(ACN) L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha valorat positivament que la marca francesa Louis Vuitton escollís Barcelona per fer la seva desfilada i ha afirmat que les protestes ciutadanes contràries a l’acte que es van fer a l’entorn del Parc Güell formen part de la normalitat democràtica. “Hem d’estar igualment d’orgullosos de poder acollir aquests esdeveniments com de respectar el dret a la protesta i la manifestació”, ha declarat.

Per Collboni, que Louis Vuitton hagi optat per la capital catalana dona suport, impulsa i projecta el sector de la moda catalana i barcelonina. Al mateix temps, ha expressat el seu respecte per les protestes legítimes dels ciutadans que no hi estaven d’acord.

L’Ajuntament creu que la desfilada referma l’atractiu de la ciutat

Hores abans de la desfilada, l’Ajuntament de Barcelona va mostrar-se favorable a l’esdeveniment. Creu que va ser una oportunitat perquè Barcelona refermi el seu atractiu per captar grans esdeveniments de projecció internacional com són la Copa Amèrica. El consistori considera d’interès “potenciar activitats empresarials diverses i de relleu que aportin valor a la ciutat i la projectin quant a actius vinculats a diferents àmbits —empresarial, cultural, esportiu, gastronòmic, científic i tecnològic, entre d’altres— i, al mateix temps, la situïn com un lloc atractiu on invertir i establir-se des d’un punt de vista empresarial”.