(ACN) El Grup Municipal de BComú ha enviat una carta aquest dijous a la primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament i presidenta de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), Laia Bonet, i a la directora general de l’empresa municipal, Marta Labata, per tenir accés “amb la màxima celeritat” a tota la documentació “contractual, de patrocini, econòmica o de qualsevol altre tipus” que tingui a veure amb la desfilada de la marca de luxe Louis Vuitton. Les peticions registrades les signen la portaveu de BComú, Janet Sanz, i els regidors Guille López i Pau Gonzàlez, tots tres membres del Consell d’Administració de BSM.

També reclamen a Bonet accedir a la documentació d’actes “de la mateixa naturalesa que es puguin realitzar en espais públics oberts a la ciutadania” i a Labata, com a directora general de l’empresa que gestiona l’esdeveniment, als documents d’actes similars que es puguin organitzar “en el marc de la celebració de la Copa Amèrica en els diferents espais de la ciutat gestionats per BSM”.

BComú va presentar preguntes als districtes de Gràcia i Horta-Guinardó referents a la desfilada autoritzada per l’Ajuntament al Parc Güell i l’exalcaldessa Ada Colau va adreçar fa uns dies una carta al batlle actual, Jaume Collboni, en què lamentava la “privatització” de l’espai públic i li demanava que rectifiqués i escoltés els veïns. Janet Sanz i Pau Gonzàlez tenen previst assistir a la protesta convocada per entitats aquest dijous.