"Tenemos que reivindicar que somos catalanes y españoles. Es necesario reivindicarlo porque es nuestra pátria, no vamos a mirar que hay cuatro o cinco que quieren hacer su propia política en contra de los demás españoles. Tenemos que decidir todos." "Yo creo en España única, todo bajo una única bandera." "No se puede romper la unidad, ni saltarse las leyes, ni la Constitución." "Hemos salido de mádaga, para meternos en madagón. Peor todavía porque se va Mas pero se queda este que es peor."

La concentració ha començat a les 13 h i s’ha allargat durant una hora. Durant aquesta estona s’hi han sentit crits en contra de la independència i a favor de mantenir la unitat territorial de l’estat.

Es tracta d‘una convocatòria promoguda a través de WhatsApp i grups de Facebook, sense comptar amb la veu d’entitats ni partits polítics. De fet, els convocants han demanat als assistents portar banderes espanyoles sense símbols relacionats amb cap formació. Els manifestants consideren que el nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, radicalitzarà encara més les polítiques que ja va iniciar Artur Mas amb la finalitat de trencar Espanya.