Menys de 24 hores després de la investidura, Puigdemont ja ha piulat a Instagram la fotografia del seu nou despatx. Ho ha rebut des de la redacció d''El Periódico', Saül Gordillo, amic i company de feina del president a diversos mitjans. Per Gordillo, Puigdemont és pioner a fer ús de Twitter i hauria de mantenir el seu perfil com a mostra de transparència. SAÜL GORDILLO, cap de continguts digitals d''El Periódico de Catalunya' "És honest que sapiguem un tiut personal fet pel propi dirigint polític o càrrec institucional i quin és el compte de twitter que el seu equip utilitza. Jo crec que és més honest, més enriquidor i més transparent." Puigdemont és molt actiu a Twiter. Hi té un compte des de 2007 i fins ara ha piulat més de gairebé 12.500 tuits de diverses temàtiques: per exemple, sobre els caramels que es van tirar a Girona per la cavalcada, la seva opinió, ben clara, sobre el discurs de Nadal del rei i, fins i tot, valorant la feina dels mitjans de comunicació. Un tuit que demostra que és periodista i això, segons els experts, també ho va deixar clar en les rèpliques del debat d'ahir. CARLES PONT, professor de la Facultat de Comunicació de la UPF "Serà un president que crec jo que pel tema oratòria no tindrà grans dificultats. Es demostra que sap parlar, sap parlar bé, sap rebatre, sap replicar i contrareplicar." JOSEP MARIA RENUI, professor de ciència política de la Universitat de Barcelona "A les rèpliques, jo personalment, jo vaig xalar com poques vegades perquè vaig veure un polític que era capaç de transmetre no només les seves conviccions, però també utilitzant l'ironia però sobretot amb la capacitat de desdramatitzar." Tots n'han destacat la capacitat d'improvisar i de replicar utiltizant l'humor.

Menys de 24 hores després de la investidura, Puigdemont ja havia publicat a Instagram la fotografia del seu nou despatx. Ho ha rebut des de la redacció d”El Periódico’, Saül Gordillo, amic i company de feina del president a diversos mitjans. Per Gordillo, Puigdemont és pioner a fer ús de Twitter i hauria de mantenir el seu perfil com a mostra d’honestedat.

Preparant el discurs de renúncia a l’alcaldia de #Girona

A photo posted by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on Jan 11, 2016 at 12:53am PST

De la seva banda, Carles Pont, professor de la Facultat de Comunicació de la UPF considera que Puigdemont gràcies a la seva professió i experiència “serà un president que pel tema oratòria no tindrà grans dificultats. Es demostra que sap parlar, sap parlar bé, sap rebatre, sap replicar i contrareplicar”.

En la mateixa línia, el professor de ciència política de la Universitat de Barcelona Josep Maria Reniu assegura que Puigdemont és un polític “que és capaç de transmetre les seves conviccions utilitzant la ironia i sobretot amb la capacitat de desdramatitzar”.

Tots n’han destacat la capacitat d’improvisar i de replicar utiltizant l’humor.