Col·legis electorals

Des de primera hora de la tarda d’aquest dijous els nou centres educatius que disposen de carpes exteriors per acollir les meses electorals s’han quedat sense pati. Això ha suposat un daltabaix en la seva activitat diària. Un dels col·legis afectats ha estat l’Escola Pau Casals, a Gràcia Nova, on els alumnes no han pogut sortir de l’aula en tot el dia.

Aquest “confinament” també ha implicat que hagin quedat anul·lades les classes d’educació física i també les extraescolars. Tot plegat ha suposat una alteració no gaire agradable per a l’alumnat. De fet, l’escola va haver de celebrar les activitats de Carnaval dimarts de la setmana passada perquè sabien que el pati no estaria practicable aquests dies.

Entitats sense activitat

A banda de les escoles, entitats del barri també organitzen activitats esportives al pati del Pau Casals, i aquests dies les han hagut de suspendre.

91 meses en total

El dilluns es retiraran aquestes carpes, i com que es tracta d’un dia festiu per a moltes escoles no afectarà el seu dia a dia. En total són 12 els col·legis electorals que disposen de carpes a l’exterior per poder votar, i d’aquests, nou són centres educatius i sumen un total de 91 meses. Per assegurar el confort als integrants d’aquestes meses s’instal·laran punts de llum i calefactors.