Per Carina Mejías, Barcelona viu amb Ada Colau en una improvisació permanent. La líder de Ciutadans ha acusat el govern de prendre en aquests 100 dies decisions unilaterals sense diàleg, amb molta gesticulació i sense mesurar-ne les conseqüències. CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans "Vivimos en un absoluto desconcierto, sin un rumbo claro en unos momentos especialmente difíciles para la ciudad de Barcelona. Y lo que le pedimos Lo que le pedimos al equipo de gobierno es que de una vez por todas gobierne, dialogue, llegue a acuerdos." Mejías creu que el govern no té un model clar de ciutat ni de seguretat i qualifica aquesta mancança d'irresponsabilitat.

Carina Mejías ha lamentat que, tres mesos després de prendre possessió Ada Colau, no hi hagi hagut cap ple ordinari. La líder de Ciutadans ha assegurat que ha estat l’oposició qui ha posat remei a aquesta “inacció de govern” amb la convocatòria de plens extraordinaris i comissions. Mejías veu en les formes de Colau “gesticulació per acontentar sectors clientelars de Barcelona en Comú”. La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans ha reclamat a l’alcaldessa que compleixi els acords presos per majoria en comissions aquesta setmana, que li demanen, entre d’altres, revisar la moratòria d’allotjaments turístics.

La líder municipal de Ciutadans ha criticat la “improvisació” d’un executiu “dèbil” que pren decisions sense estudis previs d’impacte econòmic. Mejías considera que el govern “no té un model clar de seguretat”, una mancança que ha qualificat “d’enorme irresponsabilitat”. La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans ha exigit a Colau que fixi els objectius del Programa d’Actuació Municipal i el pressupost de l’any que ve. “Li demanem que, d’una vegada per totes, governi, dialogui i arribi a acords”, ha sentenciat.