En un auditori format per empresaris, el candidat del PP, Xavier García Albiol, els ha demant que parlin amb els seus treballadors sobre els possibles resultats del 27-S. Els ha instat a fer-ho en aquests termes. XAVIER GARCÍA ALBIOL, candidat del PPC "No les dices a quien tienen que votar, faltaría más, pero les explicas las consecuencias que puede tener para tu negocio y por tanto para ellos como trabajadores el que se tomen determinadas decisiones y que acaben pagando las consecuencias los más débiles." Preguntat per un dels assistents, el líder popular també ha parlat de catalanofòbia. Creu que el principal responsable que alguns espanyols tinguin aquest sentiment és Artur Mas. XAVIER GARCÍA ALBIOL, candidat del PPC "Constantemente les están diciendo a los hombres y mujeres del resto de España que les están robando, que les están quitando el dinero y que se quieren marchar porque no están a gusto con ellos. Esto sí que crea catalanofobia." Albiol també ha criticat a Mas que demanés el pacte fiscal en plena crisi econòmica. Segons ha dit, està a favor d'introduir canvis en el model, però creu que el moment de parlar-ne no ha arribat fins ara, que la situació ha millorat.

El líder popular també ha criticat de Mas que demanés el pacte fiscal en plena crisi econòmica, quan Espanya estava a punt de ser intervinguda. Segons ha dit, està a favor d’introduir canvis en el model de finançament català, però creu que el moment de parlar-ne no ha arribat fins ara, que la situació ha millorat.

En un auditori format per empresaris, Xavier García Albiol també els ha demanat que parlin amb els seus treballadors sobre els possibles resultats del 27-S. Els ha instat a explicar-los “les conseqüències que pot tenir per al teu negoci i, per tant, per a ells com a treballadors, que es prenguin determinades decisions i que acabin pagant les conseqüències els més dèbils”.