ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Primer tanquem els pressupostos en aquesta votació inicial, que és aquest dimarts, i també en la votació final d'aquí a unes setmanes. Per tant, això és allò prioritari, creiem que això ha d'anar per davant. Si ens posem d'acord en això obrim la finestra a parlar de qualsevol altra qüestió important per a la ciutat de Barcelona."

Alfred Bosch ha volgut remarcar que la prioritat per Esquerra és tancar un acord pressupostari per aquest 2016. “Si ens posem d’acord en això obrim la finestra a parlar de qualsevol altra qüestió important per a la ciutat de Barcelona”, ha sentenciat Bosch. El líder dels republicans ha dit que si s’obren converses per parlar del futur de Barcelona serà per abordar “tots els aspectes importants per a la ciutat”, sense descartar una entrada al govern.

Bosch ha explicat que la partida de 15 M € per al metro a la Zona Franca que s’incorporarà a la modificació pressupostària que s’ha de votar aquest dimarts és clau, però que estan en espera d’altres concrecions per decidir si voten favorablement o bé s’abstenen. En concret, els republicans volen que el govern es comprometi a complir compromisos ja adquirits amb ERC, com ara la rebaixa del transport públic per a joves de 15 anys que Bosch i Ada Colau van anunciar conjuntament.