La candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a les eleccions generals del 2019, Meritxell Batet, ha volgut rebaixar aquest diumenge el pes de les enquestes, després del sondeig de ‘La Vanguardia’ que els situa com a primera força tan a l’Estat com a Catalunya. “Les urnes són buides en aquest moment i després del recompte serà massa tard i ens en penedirem“, ha alertat.

La candidata ha recordat que hi ha un gruix d’indecisos i que, per tant, el triomf “encara no està fet”. “Les enquestes només són enquestes i el perill que la dreta sumi existeix“, ha insistit i, per tant, ha demanat no “refiar-se” i “triar la papereta del projecte socialista” si es vol un govern encapçalat per Pedro Sánchez.

Ha estat en el marc d’un acte en què s’ha acompanyat de membres de la candidatura a la circumscripció gironina i de l’alcaldable del PSC, Sílvia Paneque. En aquest sentit, Batet ha defensat el paper dels socialistes a Girona, “un lloc difícil”. “Us vull donar les gràcies perquè us heu quedat i donat la cara”, els ha agraït.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]