El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generalsJaume Asens, ha qualificat la seva candidatura com “la veu del col·lectiu LGBTI” i ha assegurat que són el partit que defensa els seus drets. En un acte a Barcelona sobre polítiques LGBTI, el candidat ha alertat que davant l’amenaça de Vox —el “partit de les pistoles en paraules d’Asens— i els seus socis, es presenten a les eleccions “amb voluntat de frenar”.

En l’acte també hi ha participat la número tres de la llista dels comuns, Mar García, que ha lamentat que a la darrera legislatura al Congrés van presentar dues propostes de llei —la d’igualtat LGBTI i la trans— que van ser tombades tant pel PP com pel PSOE. En relació a aquestes dues lleis, Asens ha promès que les tornaran a presentar aquesta legislatura.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]