El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generalsJaume Asens, ha llançat una pregunta al número dos d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Gabriel Rufián, i la número dos de Junts per Catalunya (JxC), Laura Borràs. Asens els ha preguntat què faran si els seus vots són decisius per formar un govern entre el PSOE i Unides Podem.

“Bloquejaran com amb els pressupostos o donaran suport a un govern de canvi? Obriran la porta a un govern amb Ciutadans?”

Jaume Asens ha llençat l’interrogant des de Vilafranca del Penedès, on també ha acusat els dos partits independentistes d’haver contribuït a unes noves eleccions generals amb la seva “política de bloqueig” amb els pressupostos de l’estat.

El candidat dels comuns ha descartat que es pugui formar un executiu amb l’extrema dreta i ha demanat a la resta de candidats que no parlin d’aquest escenari. S’ha referit a les dues possibilitats que surten a les enquestes, un govern del PSOE amb Unides Podem o del PSOE amb Ciutadans, i ha demanat a Rufián i Borràs que es posicionin.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]