La número dos d’En Comú Podem a les eleccions generals, Aina Vidal, ha defensat que un sistema de pensions dignes és políticament viable. En un acte als Jardins de Can Xiringoi, a Torre Llobeta, ha dit que fa falta voluntat política per fer-ho. En aquest sentit, ha criticat els socialistes per no haver enfortit el sistema de retribucions als pensionistes. “Al partit socialista li han tremolat les cames a l’hora de garantir unes pensions dignes per als pensionistes d’aquest país”, ha dit.

Vidal ha afegit que l’actual sistema de pensions perilla per la reforma laboral. “Si tenim feines precàries, tindrem pensions precàries, és vital recuperar un mercat laboral digne amb salaris decents”, ha reivindicat. A més, ha proposat altres mesures que ajudarien a mantenir plena la caixa de les pensions, a banda de buscar recursos als pressupostos generals. “També és important que anem pensant en nous impostos com el de les transaccions financeres o el de solidaritat de la banca“, ha dit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]