En Comú Podem ha comptat avui amb el suport del cap de llista d’Unides Podem per Saragossa, Pablo Echenique. En un acte a Barberà del Vallès, Echenique ha qualificat de “tragèdia” que hi hagi líders polítics empresonats. Ha aclarit que tot i tenir diferències ideològiques amb els independentistes, considera que l’empresonament és una “anomalia democràtica” que no només afecta els catalans, sinó a “tot l’Estat”. Ha afegit que l’única formació que hi pot posar fi és Unides Podem.

Dentista a la Seguretat Social

El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha proposat que la Seguretat Social inclogui un servei de dentista. Aquesta mesura s’emmiralla en la que ja va aprovar l’Ajuntament, quan va donar llum verda a un servei de dentista municipal. Asens ha reivindicat que la salut bucodental sigui pública i també que se n’abaixin els preus. “No volem que hi hagi algú que deixi d’anar al dentista perquè no s’ho pot permetre”, ha dit. El cap de llista dels comuns ha aprofitat per denunciar que la situació de la sanitat pública és preocupant perquè, ha dit, no s’han revertit les retallades en aquest àmbit.

El cap de llista dels comuns a les eleccions generals 2019 s’ha referit també a les enquestes, que els pronostiquen un descens en el resultat electoral. Asens ha remarcat que hi ha un 40 % d’indecisos, segons els sondejos. Per aquest motiu, ha afirmat que “la partida està totalment oberta”.

PP i Cs “difonen brossa falsa”

Pablo Echenique ha criticat tant el Partit Popular com Ciutadans perquè, segons ha dit, “difonen brossa falsa sabent que és mentida“. Els ha acusat d’intoxicar la gent i prendre’ls “per idiotes”. El secretari d’Organització de Podem ha dit que això no passa en “una democràcia sana”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]