La candidata del PSC, Meritxell Batet, s’ha desplaçat fins a la costa Brava per seguir amb la campanya de les eleccions generals 2019. Des de Platja d’Aro, Batet ha demanat als electors que optin per votar el PSC si volen evitar que torni un govern de dretes. Després de la publicació de noves enquestes —que els pronostiquen la victòria a Catalunya—, la candidata socialista insisteix que ho tenen “a tocar”, però que encara existeix “el risc real” que les dretes governin.

Per Batet, el perill que torni un govern de dretes “només s’atura si Pedro Sánchez és el president del govern” i ha reclamat que se’l voti “sense intermediaris”. “Els diputats socialistes farem president Pedro Sánchez, però els d’ERC no ho sé”, ha dit la candidata, que també ha demanat que l’electorat aposti per llistes “que donen la garantia absoluta”. Batet ha reiterat que amb un govern socialista no hi haurà referèndum.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]