La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, s’ha mostrat disposada a reunir-se amb el president Quim Torra, sempre que sigui per parlar dins del marc legal. La líder del partit taronja ha denunciat, aquest dissabte, que el nou executiu de Quim Torra només vol governar per als que porten el llaç groc i ha insistit que el seu partit està en desacord amb el programa del govern de la Generalitat perquè aquest vol anar “més enllà” del que va fer Puigdemont.

Inés Arrimadas ha explicat, aquest dissabte, per què el seu partit no ha assistit a l’acte de possessió dels consellers de la Generalitat, com era habitual. Ha assegurat que ho van decidir després d’un tuit del president de la Generalitat, Quim Torra, en què assegurava que el llaç groc representa el seu govern. “No ho podem acceptar perquè el govern ha de ser per a tots els catalans, no només els que porten el llaç groc” ha afirmat Arrimadas en declaracions als mitjans de comunicació durant l’acte de clausura de la XXXIV reunió del Cercle d’Economia a Sitges.

Allà mateix, la líder de Ciutadans també ha parlat del Govern espanyol i ha demanat al nou president, Pedro Sánchez, que convoqui eleccions el més aviat possible. Arrimadas ha reclamat que “no robi la paraula, la veu i el vot” dels espanyols. També ha afirmat que el nou Govern espanyol serà dèbil i ha criticat que aquest estarà “lligats de mans per Torra, Puigdemont, Bildu, ERC i el PNB”.