Ada Colau ha felicitat Quim Torra per haver “corregit la barbaritat que era un govern amb poquíssimes dones”. Celebra que amb el nou nomenament s’aixequi l’article 155 i Catalunya pugui recuperar l’autogovern. L’alcaldessa afirma que estarà “encantada de treballar amb el nou govern” per abordar “molts temes urgents” que cal resoldre.

Durant el primer acte en què han coincidit Ada Colau i Quim Torra un cop s’ha fet públic el nou executiu, l’alcaldessa ha felicitat el president per haver-hi incorporat més dones. “Ara ens apropem a la realitat, que és que som la meitat de la població i, per tant, no era normal que gairebé no hi hagués dones al govern”, ha subratllat Colau.

L’alcaldessa celebra que es recuperi la institució i que es posi fi, després de set mesos, a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. Insta tots els actors a posar “el millor d’ells mateixos” i demana empatia, diàleg, responsabilitat i generositat“per trobar camins de diàleg i superar la confrontació dels darrers mesos, que ha estat molt dolorosa”.

Barcelona té “un munt de temes” a tractar amb el nou govern

Colau avança que estarà “encantada de tenir reunions de treball” amb el nou executiu Torra. “A Barcelona hi ha un munt de temes a tractar, temes urgents que fa mesos que esperen”.