La cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, ha reivindicat el sentiment espanyol des de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), on la comitiva del partit taronja ha rebut una escridassada.  “Fins al darrer pam de Catalunya és tan espanyol com la Giralda, la Castellana o la Catedral de Burgos”, ha exclamat Arrimadas. La candidata de Cs també ha aprofitat l’acte en terres empordaneses per fer les seves primeres crítiques en campanya al PP, a qui ha retret no haver aturat “el cop d’estat” de l’1-O quan governava a Espanya.

Arrimadas ha promès que un govern de Cs mai no tornarà a abandonar els catalans i assegura que treballarà des de La Moncloa per deslliurar Espanya del separatisme i es pugui “recuperar la democràcia” a Catalunya. Ha presentat el seu partit com l’únic que pot aconseguir-ho. “Nosaltres som els que hem denunciat i propiciat que es retiri la propaganda electoral i el plàstic contaminant de l’espai públic”, ha dit.

A banda de les crítiques habituals als socialistes en aquesta campanya electoral, la candidata taronja per Barcelona, ha aprofitat l’acte de Torroella de Montgrí per fer les seves primeres crítiques al PP, tot i que amb la boca petita. Durant el seu discurs, Arrimadas ha recordat que eren els populars els que governaven durant l’1-O i els retreu la gestió.

Nova escridassa en campanya

A l’arribada a Torroella de Montgrí, poble de l’exconsellera Dolors Bassa, unes desenes de persones han escridassat la comitiva de Ciutadans. “Fora feixistes de l’Empordà” o “Llibertat presos polítics” han estat alguna de les proclames que el col·lectiu antifeixista ha corejat. Arrimadas, i la resta de representants del partit, han replicat cridant “Llibertat”. És una escena que ja s’ha repetit en altres actes de Ciutadans, com a Vic o Errentería, i que el partit ha convertit en un dels arguments principals d’aquesta campanya.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]