Cayetana Álvarez de Toledo ha acusat el Partit Socialista de situar-se “definitivament fora del marc constitucional“. Ha afegit que la carta magna és “el principal obstacle del projecte de ruptura del PSOE“, unes declaracions que han arribat en resposta a la candidata del PSC, Meritxell Batet, que ha dit que “imposar la Constitució als catalans que no s’hi reconeguin no és la solució”.

“Pràcticament ha dit que s’ha de tirar la Constitució a la brossa“, ha etzibat a Batet la candidata del Partit Popular per Barcelona a les eleccions generals. Álvarez de Toledo ha defensat la Constitució i n’ha portat un exemplar en l’acte de campanya que ha fet a Castelldefels.

Les aliances el PSOE

La cap de llista popular ha anomenat Pedro Sánchez el “candidat dels rupturistes” perquè, segons ha dit, s’ha aliat amb “separatistes, comunistes, nacionalistes, exfiloterroristes”. En aquest sentit, ha criticat la reunió que van mantenir ERC i Bildu a Suïssa dimarts passat. Álvarez de Toledo ha lamentat que Arnaldo Otegui hagi deixat de ser un “empestat social i polític”, ha dit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]