El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha anunciat aquest divendres al matí que el partit recorrerà de nou a la Junta Electoral en aquesta campanya per a les eleccions generals. En aquest cas, per denunciar la carta que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat als treballadors per Sant Jordi. Carrizosa ha assegurat que la missiva és una nova “intromissió parcial” de Torra en què utilitza “recursos oficials per difondre missatges de campanya”.

En una visita a Mataró, el portaveu dels taronges ha insistit en la necessitat d’una campanya “neta” i ha lamentat que el president de la Generalitat “no entén la democràcia” i es pensa que la Generalitat és la seva “guingueta” i “pot fer el que vulgui”. En la seva carta, Torra parla de Puigdemont com a “president a l’exili” i critica l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]