(ACN) L’alcalde de la ciutat israeliana de Tel-Aviv, Ron Huldai, ha agraït les paraules de suport de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, però també l’ha renyat. A través d’un missatge a X, antic Twitter, Huldai ha replicat aquest diumenge el seu homòleg per comparar Hamas amb Israel. “No hi ha marge per a la comparació entre les horribles massacres realitzades per una organització terrorista semblant a Estat Islàmic i les accions d’autodefensa que venen com a resposta d’una democràcia”, ha replicat.

Collboni va condemnar els atacs de Hamas i la resposta militar d’Israel

Collboni va assegurar aquest dissabte que Barcelona “alça la veu amb la mateixa claredat i contundència” per condemnar els atacs terroristes contra Israel, així com la “desproporcionada” resposta militar de destrucció massiva a Gaza.

A través d’un missatge a X, Collboni va subratllar que Barcelona, com a ciutat que “estima i promou la pau” i la resta del món han de treballar sense descans per assolir-la des de tots els fòrums internacionals. “No hi ha altre camí que la pau”, va concloure.