ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "No fan cap tipus de debat de present ni de futur de Barcelona, ni de les necessitats de la nostra ciutat ni dels nostres veïns. Es limiten a picabaralles en clau internes quan el que cal és posar l'accent en el que és el primer, que és Barcelona. El que confirmen és que el PSC a Barcelona està desdibuixat."

“Quan un partit té més candidats a les primàries que regidors els donen les enquestes, confirma que el PSC a Barcelona està desdibuixat”, ha afirmat aquest dilluns Alberto Fernández Díaz. El líder popular a l’Ajuntament ha demanat als candidats socialistes “que s’aclareixin si volen fer oposició”. “Es limiten a picabaralles en clau internes quan el que cal és posar l’accent en el que és el primer, que és Barcelona”.

El president del Grup Municipal del PP s’ha preguntat si, després de les primàries, el guanyador promourà una revisió del Programa d’Actuació Municipal (PAM) que el PSC va permetre aprovar amb una abstenció. Fernández Díaz també s’ha qüestionat si el PSC seguirà donant suport a Xavier Trias com a president de l’àrea metropolitana. El líder del PP ha demanat als cinc candidats si tenen previst pactar, de nou, amb Esquerra Republicana.