L’oferta de casals d’estiu per a infants a la ciutat és àmplia i variada, però no n’abunden els relacionats amb les arts escèniques. El Centre de Sarrià és una de les entitats que organitza un casal de teatre, que complementa els cursos d’arts escèniques que ofereix durant tot l’any al Teatre de Sarrià. L’objectiu: que els participants, de quatre a 11 anys, creïn la seva pròpia obra de teatre en una setmana i la interpretin, així com també n’elaborin l’escenografia i el vestuari.

Cada setmana s’escull un tipus de cinema, s’elabora una trama i es vincula a la resolució de conflictes. A partir d’aquest exercici, els infants no només aprenen a interpretar i perdre la vergonya sinó que també han de desenvolupar la seva creativitat, expressió corporal i gestió d’emocions, així com també la convivència amb altres nens.

Un teatre de debò

Els assajos i les funcions de les obres es fan al Teatre de Sarrià, un privilegi per als participants del casal, que, diuen, els emociona i també els impressiona actuar en un teatre de debò. Es tracta d’un casal setmanal que es fa fins a finals de juliol, així com també la primera setmana de setembre, a les instal·lacions del Centre de Sarrià, i també es complementa amb activitats de lleure i excursions. Aquesta entitat també organitza altres iniciatives educatives durant l’any.